MBMO Group

MBMO Group is een erkend partner in internationale handel en zakelijke dienstverlening

Over ons

Wat kan MBMO GroUp voor uw bedrijf betekenen?

MBMO Group is een erkend partner in internationale handel en zakelijke dienstverlening. Wij ondersteunen ondernemers met internationale ambities door support in distributie, logistiek management, verkoop en e-commerce in de Zuidoost-Aziatische regio. Dit doen wij door de distributie volledig in handen te nemen, door constante opzet en uitbreiding van verkoopkanalen en door vakkundige marketing.

Wij zijn sinds jaar en dag een betrouwbare distributeur van exclusieve consumentenproducten in Thailand. Door onze passie voor het vak en onze jarenlange ervaring op deze markt kunnen wij de juiste middelen en kennis inzetten om het hoogst haalbare rendement te garanderen.  

Merkenportfolio van MBMO Group

MBMO Group is met dochteronderneming MBMO Asia een actieve speler op de Zuidoost-Aziatische markt. Wij ondersteunen ondernemers in internationaal zakendoen en logistiek management in Thailand. Dit doen wij als exclusieve distributeur, maar ook als enthousiaste marketeers. MBMO Group is in Thailand reeds distributeur van verschillende veelbelovende merken. We beschikken over een uitgebreid distributiecentrum waar we de import en de wederverkoop van verschillende premium producten tot in de puntjes verzorgen. Zo zijn wij in Thailand distributeur van de premium merken Zippo®, Gaya Gold en VonDoren. Ook voeren wij in Thailand onze eigen merken EUFOOD2U en Delicious Dutch.

Voedingsproducten

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van voedingsproducten en zijn een actieve speler op de Thaise voedingsmarkt met EUFOOD2U en Gaya Gold.

Luxegoederen

Naast voedingsproducten richten wij ons op luxegoederen, zoals horloges, accessoires en premium aanstekers. Wij vertegenwoordigen Zippo®, Von Doren en Delicious Dutch.

Wilt u ook uw product verkopen in Thailand?

Kom erachter wat mogelijk is.
nl_NLDutch
MENU